Project Description

RUTA AL BALCONET DE ST. LINYA + ERMITA DE ST. PERE DE LA VALL

Interessant ruta circular que ens portara a visitar l’ermita de Sant Pere de la Vall SXI-XII, passant pel Balconet de Santa Linya i les trinxeres del valdol nacional de la guerra civil. Ens oferirà unes vistes espectaculars sobre les parets del Doll i el pantà de Camarasa, el Montsec d’Ares i de Rubies.

Descripció

Sortirem del poble de St. Linya i entre camps i massos arribarem al balconet de St. Linya, on gaudirem de les impressionants vistes. Seguirem el camí trobant restes de les trinxeres nacionals que van formar part del front del Segre al 1938. Acabarem baixant al profunt barranc de St. Pere on trobarem l’ermita de St. Pere de la vall. Per tornar remuntarem el barranc per un camí equipat amb alguna cadenes fins el lloc d’inici. Abans de marxar podem visitar la cova de St. Linya.

Fitxa

  • Durada activitat: 4 hores
  • Distància: 11 km
  • Desnivell: +/- 550
  • Dificultat: fàcil

PREU

30€ per persona (per a grups consultar preus.)

El preu inclou: guia de muntanya titulat expert en la zona, material col.lectiu de seguretat. Opció de assegurança per l’activitat.

No inclou: transport fins l’inici i tornada de la ruta, menjar ni beguda. Tot el no especificat en ‘el preu inclou’.

Material recomanat

Roba adequada per l’època de l’any, botes de muntanya, bastons per a caminar, ulleres de sol, crema solar, menjar, beguda i motxilla de 20l.

FOTOS:

CONTACT:

    ALTRES RUTES: