Project Description

RUTA AL CONGOST DE MONT-REBEI DES DE LA ERMITA DE LA PERTUSA RETORNAT PER EL CASTELL DE ST. LLORENÇ + BARRANC DE LA PARDINA

Aquesta ruta ens permetrà conèixer la geologia i els ecosistemes del Montsec, també l’habitat de la llúdrigues i les aus rapinyaires. També trobarem vestigis d’establiments prehistòrics o de la frontera medieval entre Catalunya i al-andalus. Visitarem el castell de St. Llorenç amb el seu bonic entorn i transitarem per antics camins plens d’història.

Descripció

Sortirem des de l’ermita de la Mare de Déu de la Pertusa, prop del poble de Çorça. La ruta transcorre per el GR1, dins de la reserva natural del congost de Mont-rebei. Ens portarà fins l’espectacular congost de Mont-rebei, on el camí escarbat a la roca el travessa. Visitarem les restes d’antigues civilitzacions a la cova Colomera, fins arribar al  pont de ferro del barranc de la Maçana.

Retornarem desfent camí fins el Mas de Carlets, on canviarem de rumb per anar a visitar el castell de St.Llorençs i els seus voltants, per acabar baixant per l’espectacular barranc de la Pardina, per arribar a l’ermita de la Pertusa.

Fitxa

  • Durada activitat: 7 hores
  • Distància: 18 km
  • Desnivell: +/- 1200
  • Dificultat: alta

PREU

40€ per persona (per a grups consultar preus.)

El preu inclou: guia de muntanya titulat expert en la zona, material col.lectiu de seguretat. Opció de assegurança per l’activitat.

No inclou: transport fins l’inici i tornada de la ruta, menjar ni beguda. Tot el no especificat en ‘el preu inclou’.

Material recomanat

Roba adequada per l’època de l’any, botes de muntanya, bastons per a caminar, ulleres de sol, crema solar, menjar, beguda i motxilla de 20l.

FOTOS:

CONTACTE:

    ALTRES RUTES: