Project Description

RUTA PER LES FEIXES DEL MONTSEC D’ARES

Unes de les millors rutes per la serra de Montsec. Obtindrem vistes de tot el Pirineu, des de la serra de Cadí fins als massissos més occidentals d’Aragó.Arribarem a St. Alís, cim més alt de la zona (1676m. 100 cims de la FEEC), i recorrerem les boniques i aerias feixes que creuen les parets.

Descripció

Sortirem del coll d’Ares i després d’arribar al cim de St. Alís seguirem per les espectacules feixes, penjades a mitja paret, al llarg d’uns 2 km, amb impressionants vistes i passos molt singulars però sense gran dificultat. La tornada la farem seguint la carena del Montsec d’Ares fins al punt d’inici. Ruta no adequada per a persones que no els agradin les altures.

Fitxa

  • Durada activitat: 4 hores
  • Distància: 9 km
  • Desnivell: +/-550
  • Dificultat: moderada
    (En en alguns llocs el camí no està molt definit, on en algun pas haurem d’utilitzar la nostra agilitat i tenir un mínim estat físic per caminar durant unes 4 hores.)

PREU

30 € per persona (per a grups consultar preus.)

El preu inclou: guia de muntanya titulat expert en la zona, material col.lectiu de seguretat. Opció de assegurança per l’activitat.

No inclou: transport fins l’inici i tornada de la ruta, menjar ni beguda. Tot el no especificat en ‘el preu inclou’.

Material recomanat

Roba adequada per l’època de l’any, botes de muntanya, bastons per a caminar, ulleres de sol, crema solar, menjar, beguda i motxilla de 20l.

FOTOS:

CONTACTE:

    ALTRES RUTES: