Project Description

RUTA PELS MONTS DE MILLÀ

Molt a prop del congost de Montrebei però lluny de les aglomeracions, ens trobem aquesta completa ruta. Durant el recorregut visitarem la cova del Biot del Peraire, el cim del Puig de Millà (100 cims de la FECC), espectaculars vistes del pantà de Canelles, congost de Fet, congost de Montrebei, la serra de Savinos, les Conclues, els tres Montsecs, i fins i tot els cims del Mont Perdut, Cotiella… gaudirem de l’observació de voltors i trencalossos per finalment visitar les petjades de dinosaure del jaciment de la Mata de Viudà.

Descripció

Sortim des de l’església de Sant Pere del poble de Millà (s.XV-XVII) fins la font del Cinto amb el seu antic safareig. Tot seguit anirem guanyant alçada fins guanyar el llom de la serra i arribar a la cova del Biot, després de visitar-la seguirem la ruta fins el vèrtex geodèsic del Puig de Millà(1025m.), tot seguit ens arribarem fins l’espectacular mirador sobre el congost de fet, les vistes vertiginoses ens acompanyaran durant tota la baixada al llarg dels monts de Millà. Un cop arribats al pas del bous seguirem l’antic camí fins les petjades de dinosaures del jacicent de la mata de viudà, per acabar arribant al inici de la ruta entre boscos centenaris d’alzines i roures.

Fitxa

  • Durada activitat: 4:30 hores
  • Distància: 10 km
  • Desnivell: +/- 650
  • Dificultat: moderada
    (En en alguns llocs el camí no està molt definit, on en algun pas haurem d’utilitzar la nostra agilitat i tenir un mínim estat físic per caminar durant unes 5 hores.)

PREU

30€ per persona (per a grups consultar preus.)

El preu inclou: guia de muntanya titulat expert en la zona, material col.lectiu de seguretat. Opció de assegurança per l’activitat.

No inclou: transport fins l’inici i tornada de la ruta, menjar ni beguda. Tot el no especificat en ‘el preu inclou’.

Material recomanat

Roba adequada per l’època de l’any, botes de muntanya, bastons per a caminar, ulleres de sol, crema solar, menjar, beguda i motxilla de 20l.

FOTOS:

CONTACTE:

    ALTRES RUTES: